حمایت از چاپ مقالات باکیفیت و مرتبط با مجله علمی بیوتکنولوژی غذایی کاربردی دانشجویان کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه

انتشار محتوا: ۸ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۱:۲۲ قبل از ظهر

انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای رسالت های علمی خود در در راستای توسعه و ارتقا در حوزه تغذیه و صنایع غذایی کشور و همچنین حفظ مرجعیت در سطح ملی و بین المللی از سال ۲۰۱۵ اقدام به نشر مجله علمی بیوتکنولوژی غذایی کاربردی Applied Food Biotechnology(نمایه شده در پایگاه Scopus و ESCI)  نموده و پذیرای مقالات با کیفیت پژوهشگران و استادان صاحبنظر از داخل و خارج  کشور با محورهای تحت پوشش بیوتکنولوژی غذایی بوده و در راستای اهداف سند چشم انداز نظام و بیانیه گام دوم انقلاب  در خصوص مرجعیت علمی ایران در منطقه و جهان برای افزایش تعاملات ملی و بین المللی با مجامع و کمیته های معتبر  علمی آمادگی نموده است. 

بدینوسیله آمادگی این مجله جهت همکاری با کمیته های تحقیقات دانشجویی کشور که پتانسیل های بالقوه بسیاری  برای رشد علمی کشور داراست اعلام میگردد. شکل گیری و پیگیری همکاری می تواند متعاقب دبیر محترم هر کمیته و در  شکل های مختلف ذیل انجام گیرد:

-معرفی چهره های منتخب دانشجویی جهت همکاری به عنوان نویسنده، داور یا ادیتور مهمان و غیره 

-چاپ خلاصه مقالات کنفرانس های معتبر دانشجویی 

-چاپ مقالات دانشجویان برگزیده 

-برگزاری کارگاه نحوه داوری به صورت رایگان برای دانشجویان 

-همکاری در راهکاریهای افزایش رویت پذیری مجله مانند چکیده صوتی و فیلم 

-سایر 

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس