جلسه شورای پژوهشی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه با موضوع بررسی چالش ها و برنامه ریزی جهت برگزاری ژورنال کلاب به صورت مدون و برنامه ریزی شده برگزار شد

انتشار محتوا: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۱۸:۰۹ قبل از ظهر

جلسه با هدف بررسي ابعاد مختلف و چالش هاي برگزاري ژورنال كلاب هاي مدون و برنامه ريزي شده و با هماهنگي قبلي با مدعوين در سالن دكتر قريب واقع در دانشكده پزشكي در ساعت دوازده ظهر آغاز شد.

جلسه با مديريت جناب آقاي دكتر قرباني، سرپرست دانشكده پزشكي آغاز شد. دكتر حاجوي در سمت معاون پژهشي دانشكده پزشكي، در ارتباط با زمان هاي مناسب براي برگزاري نظرات خود را عنوان كرده، سپس به ارائه پيشنهادات پيرامون تدوين شيوه نامه جهت وضوح بيشتر روند برگزاري پرداختند. ايشان افزودند برگزاري ژورنال كلاب با عناوين عمومي تر ميتواند به دلايل مختلفي كه شرح دادند نتيجه بخش تر باشد. سپس بقيه حاضرين در ارتباط با مخاطبين ژورنال كلاب بر حضور دانشجويان رشته هاي مختلف و حضور آزاد و نه صرفا دانشجويان يك دانشكده، اتفاق نظر داشتند.

جناب آقاي دكتر قرباني بر هدف گذاري و برنامه ريزي پيرامون برگزاري ژورنال كلاب در بيمارستان و استفاده بيشتر از تجربه و دانش اساتيد بالين و مشاركت بيشتر دانشجويان باليني، تاكيد داشتند.

جناب آقاي دكتر رشيد بعنوان سرپرست كميته تحقيقات دانشجويي دانشكده پزشكي ، نيز تاكيد بر دانشجومحور بودن ژورنال كلاب ها داشتند و توضيحاتي را در ارتباط با انتخاب موضوعات ژورنال كلاب ارائه دادند.

جناب آقاي دكتر محبتي سرپرست كميته تحقيقات و فناوري دانشجويي دانشگاه نيز بر روند برگزاري ژورنال كلاب به عنوان يك فعاليت ثابت در كميته هاي تحقيقات تاكيد كردند.

سركارخانم نسائي كارشناس كميته تحقيقات و فناوري دانشجويي دانشگاه نيز بر برنامه ريزي برگزاري اين برنامه در زمان هاي پربازده تر و هماهنگي برگزاري ژورنال كلاب با ديگر برنامه هاي كميته هاي تحقيقات و فناوري تاكيد داشتند.

جناب آقاي زارع، دانشجوي رشته پزشكي دانشگاه نيز در ارتباط با برگزاري به صورت دو زبانه و نيز گروه هدف نظرات مفيدي را ارئه دادند و ايشان نيز تاكيد بر دانشجو محور بودن ژورنال كلاب ها داشتند.

حاضرين در طي جلسه در ارتباط با موضوعات مختلفي كه به نوبت مطرح و بررسي شد، هم فكري و تبادل نظر داشتند و نهايتا جناب آقاي دكتر قرباني به جمع بندي جلسه پرداختند. ايشان ضمن تقدير از مدعوين و نظرات سازنده ايشان، بر پيوستگي بيشتر بين آموزش و بالين تاكيد كرده و فرمودند بهتر است حين برگزاري ژورنال كلاب، جلسه به سمت ايجاد سوال در ذهن مخاطب و خلق ايده جهت پژوهش سوق داده شود و از توانمندي هاي جناب آقاي زارع، دانشجوي فعال پزشكي، با واگذاري بخشي از مسئوليت به عنوان رابط كارگروه و نيز همكاري و هم فكري با دبير كميته تحقيقات و فناوري دانشكده پزشكي تاكيد كردند.

حاضرين در جلسه در ارتباط با تشكيل كارگروه برگزاري ژورنال كلاب اتفاق نظر داشتند و چالش ها و چشم انداز اين كارگروه به طور كلي مورد بررسي قرار گرفت و به تشويق حاضرين در مشاركت و ارائه ديدگاه هاي دانشجويان نيز تاكيد شد.

جلسه در ساعت 13 به پايان رسيد.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس