جلسه با نام و ياد خدا در ساعت 12 ظهر روز 22 اسفند ماه 1403 با صحبت هاي دكتر محبتي، سرپرست كميته تحقيقات و فناوري دانشجويي دانشگاه شروع شد.
ايشان ضمن خوش آمدگويي به سرپرستان و كارشناسان كميته هاي تحقيقات و فناوري دانشجويي دانشكده ها و همچنين تشكر از سرپرستان قبلي كميته ها، به بررسي موارد زير پرداختند:
1- معرفي اهداف كميته تحقيقات و فناوري دانشجويي
2- برگزاري كارگاه ها و روند طرح هاي تحقيقاتي براي تصويب
3- شكل دهي ساختار كميته تحقيقات و فناوري دانشجويي دانشكده ها
4- داشتن برنامه منظم ماهيانه و گزارش برنامه ماهيانه در آخر هرماه از طريق كارشناسان
5- استفاده از خلاقيت و ايده هاي دانشجويان در جهت اهداف كميته
6- آشنايي با آئين نامه هاي كميته تحقيقات موجود بر روي سايت كميته
در ادامه دكتر مومني،رئيس گروه توسعه و ارزيابي تحقيقات دانشگاه، بر لزوم تسريع روند تصويب طرح هاي كميته تحقيقات دانشجويي و پيگيري تسريع روند داوري و نظارت طرح ها تاكيد داشتند. همچنين ايشان پيشنهاداتي در ارتباط با آموزش بيشتر مجريان طرح ها در جهت كار با سامانه پژوهشيار ارائه دادند.
كارشناس كميته،سركارخانم حانيه نسائي، ضمن عرض خوش آمد، بر فعاليت بيشتر كميته هاي تحقيقات و فناوري دانشجويي دانشكده ها تاكيد نموده و از كارشناسان درخواست ارسال گزارش از عملكرد كميته تحقيقات و فناوري دانشجويي دانشكده ها را بصورت ماهانه داشتند و ايشان لزوم استفاده بيشتر از پيشنهادات و نظرات دانشجويان و بكارگيري خلاقيت آنان در برگزاري برنامه هاي علمي پژوهشي تشريح كردند. به دانشكده ها تاكيد كردند كه سايت كميته تحقيقات را كه مرتبا بروزرساني مي شود چك كرده و آئين نامه ها به اطلاع دانشجويان در سطح دانشكده ها هم برسد. سپس درمورد همكاري دانشكده ها در ارتباط با تسريع روند داوري درخواست همكاري داشتند.
در پايان، سرپرستان به ارائه پيشنهادات و نظرات خود پرداختند و جلسه در ساعت 14 با ذكر صلوات به پايان رسيد.